Lysekil

Godkväll! Kom precis hem från en underbar dag i Lysekil! Vi har hunnit med mycket skoj, tänkte visa dagen lite mer i bildform! Har fotat med mobilen hela dagen, batteriet på systemkameran ladda ur så fick inte många bilder med den tyvärr. Nu ska vi grilla till kvällsmat här hemma, bra avslut på en ännu bättre dag!
Här kommer bildbomben:
Efter en kort promenad genom staden så köpte vi med oss mat. Jag köpte såklart färska räkor, aioli och baguetter! Tobbe som inte älskar skaldjur direkt köpte kött och potatissallad. 

Så traskade vi upp på de höga klipporna och hade picknik! Gemma var så rolig för hon såg båtarna som kom och åkte i vattnet och en båt hade hon ju aldrig sett förut så då morrade hon åt dom dumma konstiga sakerna haha!

Så vackert!

Det var så sjukt varmt idag alltså, underbart! Vi köpte slush för att kyla oss!

Och nu till det roligaste på hela dagen! Badaaaa, årets första dopp! Gemma har aldrig gillat att bada men nu jäklar var det andra bullar! Vi åkte till Siviks camping för dom har verkligen bästa viken att bada i där, så fint och ganska långgrunt! Och hon rusade ut i vattnet och hoppade som en delfin haha! Vi trodde inte våra ögon, gud vad vi skratta när hon kom hoppandes! Vi var i vattnet en timma typ och var själva på hela stranden så vi kunde leka och kasta boll hur mycket vi ville! Helt underbart! 

Min goding, namnam!!! 

Hahahah asså Tobbe fastna i nån jävla kvicksand och där satt han fast sen!! Kolla hur hårt han sitter fast, han kunde lixom sätta sig ner i luften hahahah!!

Tillslut gick vi upp på klipporna och fikade lite! Gemma tog en tupplur efter all lek och väl hemma nu så däckade hon i sin säng direkt haha! Hon har haft en väldigt händelserik dag den lilla pluttan, hon kommer sova gott inatt! Det kommer jag också! Ha en bra kväll!

Allmänt | | Kommentera |
Upp